Het Bestelproces

Bestellen

U bestelt door de gewenste producten aan de winkelwagen toe te voegen en van daaruit voor 'afrekenen' te kiezen. U ontvangt een e-mail waarin de order bevestigd wordt en gedurende het bestelproces zodra de status van uw bestelling wijzigt, bijvoorbeeld als de betaling ontvangen of het product verzonden is. De kleuren van de afgebeelde producten liggen zo dicht mogelijk bij de werkelijke kleuren. Vanwege de instellingen en technische eigenschappen van beeldschermen en andere apparatuur waar wij geen invloed op hebben is het echter mogelijk dat er kleine verschillen in de kleurweergave optreden.

Afrekenen

Tijdens het afrekenen krijgt u de mogelijkheid om een account aan te maken. Dit is niet verplicht, u kunt er ook voor kiezen om direct af te rekenen. Het voordeel van een account is dat u daar een overzicht heeft van uw bestelling(en), de status daarvan en direct een retourzending kunt melden. Betalen kan op dit moment alleen nog via een bankoverschrijving.

Verzenden

Zodra uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling verzonden. Naar adressen in Nederland is verzending gratis, naar adressen in een aantal andere Europese landen vragen wij een bescheiden bijdrage in de verzendkosten. De meeste van onze producten verzenden wij zodanig dat zij door de brievenbus passen. Bij een Nederlands verzendadres ontvangt u het bestelde product na twee tot drie werkdagen, verzending naar het buitenland kan drie tot vijf werkdagen duren.

Retourneren

Herroepen

U kunt een order herroepen of binnen veertien dagen na ontvangst terugsturen. Het opgeven van een reden hiervoor is niet verplicht, maar u begrijpt dat wij daar wel benieuwd naar zijn.

Aanmelden

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u door in te loggen bij de betreffende order een retourzending melden. Heeft u geen account dan is het mogelijk om dat vanuit de mail met de orderbevestiging alsnog te doen. Wilt u dat niet dan kunt u ons een bericht sturen via de contactpagina en daar het onderwerp 'retourneren' selecteren.

Kosten

De kosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening. Wij verwachten het product in de oorspronkelijke verpakking en in goede staat retour. Mocht het product sporen van gebruik of beschadiging vertonen dan behouden wij ons het recht voor om het aankoopbedrag niet of slechts deels terug te betalen. Terugbetaling vindt plaats na ontvangst van het product en op dezelfde rekening waarvan de betaling ontvangen is.

Uitzondering

Producten die speciaal op uw verzoek en volgens uw specificaties vervaardigd zijn kunnen, conform de wettelijke regels, niet worden geretourneerd.