Over Ons

Collega's

Viltopia is een samenwerking tussen twee collega’s werkzaam in de zorg. Naast onze prettige samenwerking bleken we beiden een passie te hebben voor textiel en alles wat daarbij komt kijken. Uiteindelijk hebben we met Viltopia onze hobby’s weten te combineren, waar u in deze webwinkel het resultaat van kunt bewonderen.

Workshop

Naast het zelf fabriceren van producten, vinden we het ook leuk om anderen onze technieken te leren. Daarom geven we ook workshops, waarvoor u ons altijd kunt benaderen.

De status van deze webwinkel

Hobby

Deze webwinkel komt voort uit een hobby en is een in september 2015 gestart experiment om te onderzoeken of het online verkopen levensvatbaar is. Hiermee hopen wij anderen blij te maken met onze producten en een deel van de gemaakte kosten terug te verdienen. Tegelijk willen we de kosten voor u en ons zo laag mogelijk houden door bijvoorbeeld vooralsnog alleen een betaalmogelijkheid via een bankoverschrijving aan te bieden en geen keurmerk voor webwinkels te voeren.

Betrouwbaar

Uiteraard bouwen wij ondertussen wèl graag aan een reputatie als betrouwbaar adres door de Nederlandse wettelijke regels voor online verkopen in acht te nemen. Zo kunt u een bestelling altijd, zonder opgaaf van redenen, binnen veertien dagen retourneren waarbij u het volledige aankoopbedrag, eventueel inclusief verzendkosten, terugkrijgt.